Читај ми!

Добитник стана: Супруга је слала коверте и надала се добитку

Драгослав Илић из Великог Градишта, добитник стана у насељу Београд на води, наводи за РТС да се није надао награди, и да је супруга била та која је слала коверте и која се надала добитку.

Драгослав Илић наводи за РТС да се није надао да ће баш он бити добитник највредније награде – стана у насељу Београд на води.

"Нисам се надао, нисам ни гледао извлачење, супруга и ја смо били код пријатеља. Деца су нам јавила да је извучена баш наша коверта. Након тога су почели да стижу позиви", наводи Илић за РТС.

Објашњава да је супруга била та која је слала коверте и која се надала добитку.

"Супруга је учествовала у наградној игри од самог почетка, слала је коверте што на моје, што на своје име, и ето ја сам био срећнији", истиче добитник стана у насељу Београд на води.

Супруга добитника стана Санела Илић наводи да је послала стотинак коверти. У стану ће, према њеним речима, живети њихова деца.

У шестом, завршном извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" најсрећнији међу онима који су послали готово 12 милиона коверата, добили су пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у насељу Београд на води.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво