Читај ми!

"Узми рачун и победи" – стан је добила Светлана Јанковић из Крагујевца

Пет аутомобила "фијат 500Л" и један стан у Београду додељени су у првом извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020". Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добила је Светлана Јанковић из Крагујевца.

Легендарни српски рвач Давор Штефанек извукао је срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2020" у студију Радио-телевизије Србије у Кошутњаку, из базена са 8.056.026 пристиглих коверата.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Душка Граховац из Бачке Паланке, Бранка Лазаревић из Кладова, Гордана Кесић из Крагујевца, Маријана Стоиљковић Петрушевић из Врања и Ђурђина Васић из Сврљига.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије, добила је Светлана Јанковић из Крагујевца.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Ненад Петровић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Председница Комисије је Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Министарка за државну управу и локалну самоуправу и председница Координационе комисије за инспекцијски надзор Марија Обрадовић, која је пратила извлачење, рекла је да приликом куповине обавезно узима рачун, а напоменула је да је почела да чува и онлајн рачуне, приликом куповине на интернету. 

Све коверте које су послате прошле године равноправно учествују у извлачењу награда.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште.

Игра се формално приређује у два круга – у току је други круг, док је први трајао од 15. новембра до 26. децембра 2020.

У сваком извлачењу биће додељено по пет аутомобила "фијат 500Л" и по један стан у Београду, и то у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.

Услови учешћа и правила наградне игре, коју организује Влада уз подршку НАЛЕД-а, слични су као и у издањима претходних година.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

Наградна игра се организује у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

Најновије информације о наградној игри се редовно објављују на сајту www.uzmiracun.rs, а грађанима је на располагању и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво