Читај ми!

Добитница стана у игри "Узми рачун и победи 2020" потписала уговор о власништву

У насељу "Земунске капије", уговор о власништву стана од 50 квадрата са министром финансија Синишом Малим, потписала је Маја Флорић, добитница у првом извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи 2020", коју у оквиру борбе против сиве економије организује Влада Србије.

У Мајином случају била је то трећа срећа. Уз онај у коме живе, почетком године узели су кредит за стан у Параћину, а прошлог викенда једна од 30 коверти које је послала, донела јој стан у Берограду.

Маја каже да стан неће продавати јер деца расту и она ће лакше да одлуче.

"Срећа се не продаје", поручује добитница стана.

Од сваког неиздатог фискалног рачуна корист има само онај ко је то избегао, а од издатог сви ми, каже министар финасија и подсећа да држва брбу против сиве екномије базира на системским законима.

"Сваки проценат сиве економије који смањимо тај проценат улази у буџет и служи за подизање квалитета живота грађана Србије, повећање плата у јавном сектору, подизање минималне зараде, повећање пензије. Јасна је жеља Владе Републике Србије да кроз овакве наградне игре подигне свест грађана", наглашава Мали.

За време трајања наградне игре,пре две године, за 33 одсто повећано је издавање рачуна у предузетничким фирмама, а чак 47 одсто повећан број пријава грађана да им рачун није издат.

Нови круг наградне игре почеће у јануару тако да ће уз овогодишње, бити извучено још 11 станова и 55 аутомобила.

За суботње извлачење стигло је више од три и по милиона коверти.
 

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво