Читај ми!

Прво извлачење "Узми рачун и победи 2020" у суботу, стигло 3.150.000 коверата

Прво извлачење у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2020" биће одржано у суботу у 17.55, уз директан пренос на првом програму Радио-телевизије Србије.

Грађани и данас имају времена за слање коверата са по најмање 10 рачуна или слипова. Све коверте које су благовремено убачене у поштанске сандучиће у складу са радним временом пословница поште широм Србије, наћи ће се у суботу у базену у студију и биће у конкуренцији за вредне награде, наводи се у саопштењу Канцеларије за сарадњу са медијима Владе Србије. 

У сутрашњем извлачењу биће додељено пет аутомобила "Фијат" 500Л и један стан у Београду, у насељу Земунске капије. 

Срећне добитнике извући ће тенисерка Олга Даниловић.

У овом тренутку на адресу "Узми рачун и победи 2020" стигло је чак 3.150.000 коверата. Све коверте послате од 15. октобра биће у базену све до краја другог круга награде игре и све време ће конкурисати за награде.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД-а, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара. 

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020". 

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије док је слање коверата бесплатно - није потребна маркица.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште. 

На грађане се апелује да спакују и адресирају коверте код куће и како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво