Како су реализовани кључни задаци Војске Србије током ванредног стања

Заједничка седница Колегијума министра одбране и проширеног Колегијума начелника Генералштаба Војске Србије одржана је на Тари.

На почетку седнице, минутом ћутања одата је почаст тројици припадника Војске Србије који су преминули од последица вирусне инфекције ковид 19. 

На седници којом је руководио министар одбране Александар Вулин анализирана је реализација кључних задатака Војске Србије у претходном периоду са посебним акцентом на извршењу задатака Министарства одбране и Војске Србије током ванредног стања, саопштило је Министарство одбране.

Закључено је да је достигнути висок ниво оперативних способности директно утицао на спремност Војске Србије да у потпуности изврши све додељене задатке током ванредног стања, уз примену и поштовање свих мера заштите и очувања здравља људи у борби против вирусне инфекције ковид 19. 

Реализацијом кључних задатака и опремањем савременим наоружањем и војном опремом захваљујући личном ангажовању председника Републике и врховног команданта Александра Вучића, Војска Србије значајно је унапредила оперативне способности у свим сегментима, наведено је у саопштењу.

Наредне тежишне активности биће усмерене ка даљем јачању оперативних способности Војске Србије и очувању мира и заштите безбедности свих грађана Србије.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво