БИА се прикључила потрази за отетом девојчицом, придружује се и Војска

Безбедносно-информативна агенција прикључила се од јутрос потрази за отетом девојчицом Моником Каримановић и отмичарем Нинославом Јовановићем. Полиција претражује сва села у околини Књажевца. Потрази се прикључују и припадници Војске Србије, саопштило је Министарство одбране.

Како Танјуг сазнаје у БИА, 200 припадника безбедносне агенције добровољно се јавило да помогне у потрази за отетом девојчицом.

Они ће бити распоређени у сарадњи са штабом МУП-а који координише акцију.

Припадници Војске Србије, у сарадњи са штабом Министарства унутрашњих послова који води акцију тражења, биће ангажовани у потрази за отетом девојчицом Моником Каримановић и отмичарем Нинославом Јовановићем, саопштило је Министарство одбране.

Потрази ће се придружити више од 100 припадника Војне полиције и Тима за трагање и спасавање Специјалне бригаде Војске Србије са службеним псима.

Пoтрага за дванаестогодишњом Моником Каримановић траје већ осми дан, 24 сата.

Полиција претражује сва села у околини Књажевца, а у акцију су укључени дронови, хеликоптери, термовизијске камере... Помажу и ловци, грађани, предузећа која се баве приватним обезбеђењем.

Директор полиције Владимир Ребић рекао је да полиција још увек не зна где се налазе девојчица и њен отмичар, али да потрага не престаје.

Каже да се наредних дана очекује лоше време и снег, и нада се да то може омести Јовановића.  

Нинослав Јовановић из Малче провео је 12 година у затвору на издржавању казне због сексуалних деликата.

По изласку из затвора врло брзо је поново притворен због сексуалног узнемиравања путем друштвених мрежа. Ослобођен је у марту ове године.

Полиција је објавила његову фотографију, уз позив грађанима да се јаве уколико га препознају, а имају било какве информације о његовом кретању.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво