Силвана Арсовић примљена у болницу

Силвана Арсовић, против које је косовско Специјално тужилаштво подигло оптужницу за умешаност у убиство лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића примљена је због погоршаног здравственог стања и повишеног крвног притиска, у коронарну јединицу интерног одељења Здравственог центра у северном делу Косовске Митровице, преноси Косово онлајн.

Здравствено стање Силване Арсовић је, по речима дежурног интернисте др Небојше Србљака, тренутно стабилно.

"Пријем је обављен око 18 сати због главобоље, болова у грудима и узнемирености. На пријему је притисак био око 170, а приликом давања терапије и даље хоспитализације дошло је до даљег пораста притиска. Тренутно је стање стабилно и пратићемо како ће даље бити", рекао је Србљак за Косово онлајн.

По оцени Ксеније Божовић из Грађанске иницијативе СДП тешко здравствено стање Арсовићеве, која је била Ивановићева секретарица и која и данас обавља тај посао у Иницијативи, проузроковано је "подизањем, без икаквих доказа, оптужнице против ње".

"Ово је, најблаже речено, ужас који се спроводи над самохраном мајком и оданим пријатељем покојног Оливера Ивановића. Огромни притисци који трају готово две године, одразили су се и на њено здравствено стање које се од јуче нагло погоршало. Нама остаје да се молимо, да она ову тешку ситуацију реши на најбољи начин и да сви заједно докажемо да није крива", навела је Божовићева за Косово онлајн.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво