Бабић: Изгубљен људски живот, подносим неопозиву оставку

Вршилац дужности директора "Коридора Србије" Зоран Бабић потврдио је у изјави Танјугу да подноси неопозиву оставку на ту функцију после саобраћајне несреће у којој је, како подсећа, једна особа изгубила живот.

"Изгубљен је један људски живот. За мене као човека сасвим довољно да више не обављам функцију на којој сам затечен у моменту тешке несреће. Иако сам био само сапутник, за мене као човека, то је довољан разлог да више не обављам функцију вршиоца дужности директора 'Коридора Србије'. Безбедност, сигурност, то је оно што су били моји циљеви и то је потпуно јасан мотив да поднесем неопозиву оставку", изјавио је Бабић за Танјуг.

Истакао је и да за њега као члана и као функционера Српске напредне странке чији је председник Александар Вучић, није потребан никав позив, ни наредба.

"Знање, али и морал, одговорност и пре свега људскост и честитост, особине су које у сваком од нас тражи наш председник. И не треба да ми каже било шта. Ако ме је предложио на функцију, онда знам шта ми је чинити", рекао је Бабић.

Напоменуо је да је то разлика коју Српска напредна странка, вођена Александром Вучићем, прави у нашем друштву и нашој држави.

"Нама се не наређује, ми знамо шта треба да чинимо", истиче Бабић.

Будућем директору "Коридора Србије" жели, како је навео, успех у раду и што мање тешких момената, а председнику, странци и Србији "стоји на располагању", навео је Бабић.

Јутрос је полиција ухапсила возача који је учествовао у јучерашњем удесу на наплатној рампи у Дољевцу. Њему је одређено задржавање до 48 сати.

"Коридори Србије" су демантовали наводе појединих медија да је аутомобил који је учествовао у саобраћајној незгоди имао ротациона светла и блинкере.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво