Радојичић: Смеће са приобаља треба хитно уклонити

Градоначелник Београда Зоран Радојичић каже за РТС да су се данас састали сви надлежни у граду како би се што хитније приступило решавању проблема нагомиланог смећа на приобаљима река.

Зоран Радојичић је, гостујући у "Београдској хроници", прецизирао да су састанку присуствовали представници "Зеленила", "Градске чистоће" и "Србијавода" и постигнута је сагласност да том послу мора брзо да се приступи.

Договорили смо се да прецизирамо ко ће шта да ради и већ наредних дана очекујемо прве резултате. Док сам на овој позицији улагаћу максимални напор да Београд буде чистији и уређенији, рекао је Радојичић.

Осврнуо се и на проблем амброзије у Београду, прецизирајући да је урађена анализа и снимање на 400 хектара, а амброзија је до сада уништена на око 60 хектара.

Коментаришући састанак са градоначелницима Сарајева и Загреба, Радојичић је рекао да је исказана жеља да ти сусрети постану традиционални.

Послата је порука да треба да сарађујемо и размењујемо искуства, јер сви имају заједнички циљ - да грађани на овом простору живе боље, казао је Радојичић.

Он је подржао и предлог РТС-а да заслужни људи те куће – Новак Новак, Радовоје Лола Ђукић, Александар Ђорђевић и Мића Орловић – добију улице у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво