Одбијена понуда Делте за реконструкцију Центра "Сава"

Комисија за спровођење поступка за избор партнера за реконструкцију и управљање објектима ЈП Центар "Сава" донела је одлуку да се понуда компаније "Делта холдинг" одбије као непотпуна, али да ће преговори бити настављени, рекао је заменик градоначелника Београда Горан Весић.

"Комисија је истовремено препоручила Скупштини града Београда да почне директне преговоре са компанијом Делта холдинг с обзиром да су били једини понуђач који је учествовао у поступку и да закони предвиђају такву могућност", рекао је Весић, наведено је у саопштењу.

Он је навео да Град Београд прихвата предлог Комисије и да ће започети директне преговоре са јединим понуђачем, компанијом "Делта холдинг", а на основу понуде коју је та компанија упутила.

"Захваљујемо се компанији Делта зато што је послала понуду и учествују у овом процесу. Током преговора штитићемо интересе Града Београда и борићемо се да обезбедимо услове да се Сава центар реконструише и развија", рекао је он.

Како је додао, уколико преговори буду успешни уговор ће се наћи пред одборницима Скупштине града Београда који ће одлучити да ли ће уговор бити усвојен или не.

"Уколико преговори не буду успешни обавестићемо јавност шта ће Град Београд предузети како би се Центар Сава реконстуисао и успешно радио", додао је Весић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво