Лончара дочекали незадовољни пацијенти у Крушевцу

У Општу болницу Крушевац, у протекле две године, уложено је готово 200 милиона динара у просторије и апарате. Болницу је посетио министар здравља Златибор Лоначар, а мимо протокола, на захтев пацијената, обишао је и ортопедију. Суочио се са гужвом и незадовољством присутних.

Министра и његове сараднике дочекали су незадовољни и резигнирани пацијенти који су више сати чекали на заказане прегледе.

После разговора са грађанима у амбуланти министар Лончар обратио се и запосленима.

"Није поента да дођем ја да се нешто нашминка да буде лепо. Џаба кад се оваке ствари дешавају", рекао је Лончар.

Руководству је сугерисано да што хитније одржи колегијум и сачини бољу организација.

"Морам ја да се бавим организацијом, да спустим лекаре са одељења, да се спусте сви доле и да кажем њима да користе сада и друге амбуланте. Па то је проблем организације и онда трпе људи и људи су у праву", наглашава Лончар.

Иначе, приликом обиласка Опште болнице Крушевац и одељења у која су уложена значајна финансијска средства министар Лончар најавио је отварање ангио сале до краја године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво