Љајић: Подржавам градњу гондоле на Златибору

Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић изјавио је да подржава пројекат изградње гондоле и да апсолутно стоји иза изградње једног таквог пројекта који није само значајан за Златибор и Чајетину већ и за читаву земљу.

Љајић верује да ће се несугласице које постоје, пре свега око правних питања, врло брзо решети.

"Ми смо спремни да финансијски подржимо реализацију тог пројекта, јер ће он имати значај за пораст туристичког промета", рекао је Љајић новинарима на Златибору.

Говорећи о ваучерима за туристе, Љајић је истако да су до јутрос имали 18.100 ваучера који су издати, од тога 3.400 се односило на Златибор.

"Мислим да је Златибор на четвртом месту по броју коришћења ваучера. Од 10 дестинација где се ваучери највише користе седам се односе на бање, а три на планинске центре. Ако се буде наставио овај тренд као од почетка године мислим да ће се свих 46.000 ваучера бити подељено", закључио је Љајић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво