Читај ми!

Николић пожелео мотоциклистима срећан пут до Москве

Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је са представницима Мото асоцијације Србије, поводом вожње "Русија мото-тур 2015", Београд–Москва–Београд, у којој ће представници ове асоцијације учествовати од 4. до 16. маја, саопштила је Служба за сарадњу с медијима.

Председник Николић пожелео је представницима Мото асоцијације Србије (МАС) срећан и безбедан пут у Москву и поручио да МАС такође има обавезу, као највећа асоцијација те врсте у Србији, да учи младе мотоциклисте о важности безбедности у саобраћају, преноси Танјуг.

Представници Мото асоцијације Србије су захвалили председнику Србије на пријему и истакли да им је његова подршка посебно важна и да ће на пут у Москву кренути са још већом мотивацијом знајући да имају подршку председника Србије.

Мото асоцијација Србије је национална мото асоцијација која је основана пре двадесет година и која последње две деценије у континуитету окупља 45 мото-клубова из свих делова земље и региона (Србија, Република Српска и Бугарска).

"Русија мото-тур 2015" је пут од преко 6.500 километара који ће четворица мотоциклиста започети 4. маја, а током вожње која ће трајати 12 дана, представници МАС-а ће проћи кроз Мађарску, Пољску, Белорусију и Русију.

Потом ће се преко Естоније, Летоније, Литваније, Чешке и Мађарске вратити у Србију.

У Москви ће их сачекати представници мото-клуба "Ноћни вукови", након чега ће заједно присуствовати Војној паради поводом Дана победе 9. маја.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво