СНС: акција "Фајронт режиму"

Више десетина чланова омладине Српске напредне странке извело је испред зграде Владе Србије у Београду перформанс под називом "Фајронт режиму" захтевајући ванредне парламентарне изборе.

Омладина СНС-а приредила је испред зграде Владе Србије тачку под називом "Фајронт режиму" захтевајући ванредне изборе.

Током акције присталице СНС-a ишле су укруг носећи испред себе слике министара Владе Србије, а на леђима су им биле исписане поруке, попут "100.000 евра коферче" којима су алудирали на корупцију у власти.

Двојица младића су стајала у средини круга са сликама председника државе и премијера, Бориса Тадића и Мирка Цветковића, док су остали узвикивали пароле: "Доле Влада", "Лопови" и "Хоћемо посао".

Младић са сликом председника Србије на грудима држао је у рукама два конца и њима наводно управљао рукама младића са сликом премијера који је стајао испред њега алудирајући да Владу Србије води Борис Тадић, а не Мирко Цветковић. Младић са сликом премијера Цветковића имао је и натпис:"Ја сам ауторитет".

Потпредседник Главног одбора СНС-а Небојша Стефановић рекао је новинарима испред зграде Владе Србије да је време за "суштинске промене" које су, по њему, могуће само ако се распишу ванредни парламентарни избори.

"У последње три године Влада је имала ужасно лош резултат. Позивам Владу да престане да замајава грађане причом о реконструкцији", рекао је Стефановић и истакао да су ванредни избори једино решење.

Према Стефановићу, сваки дан опстанка ове власти ствара све веће економске проблеме грађанима који их гурају на ивицу пропасти.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво