Читај ми!

Вучић предложио Ану Брнабић за мандатара, Приштини понуђен компромис за документа, нема Европрајда у септембру

Председник Александар Вучић предложио је Народној скупштини Ану Брнабић као кандидата за председника Владе Србије. Додао је да ће Милош Вучевић бити веома значајан чинилац нове Владе, као и да ће Ивица Дачић имати две важне функције од којих је једна координатор служби безбедности. Поручио је да неће бити рестрикција струје, али да је ситуација озбиљна. Када је реч о ситуацији на КиМ, наводи да нема договора о регистарским таблицама, али се нада да ће ЕУ дати гаранције за лична документа. Истакао је да Европрајд неће бити одржан у септембру.

На основу уставних овлашћења, председник Републике је предлажио Народној скупштини кандидата за председника Владе, пошто је саслушао мишљења представника изабраних изборних листа.

У среду је одржана седница Председништва Српске напредне странке, након које је председник рекао да зна име мандатара

Када је реч о ситуацији на Косову и Метохији, председник Вучић је поручио да без формирања Заједнице српских општина неће моћи да се крене нигде напред када је реч о односима Београда и Приштине.

Вучић је проблемима у дијалогу и положају Срба на КиМ разговарао са изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком и изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво