Читај ми!

Вучић са представницима Срба са КиМ

Председник Александар Вучић разговарао је са представницима Срба са Косова и Метохије о преговорима вођеним у Бриселу. Обраћање председника се очекује у 13.30.

Састанку у Палати "Србија" присуствовали су и премијерка Ана Брнабић, министар финансија Синиша Мали, директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић, председник Српске листе Горан Ракић, потпредседници СЛ Игор Симић, Далибор Јевтић, Милан Радоичић градоначелници са севера КиМ, представници институција...

Планирано је да се председник Вучић, око 13.30, обрати јавности, што ће бити његово прво обраћање након последње рунде дијалога Београда и Приштине на највишем нивоу, у четвртак у Бриселу, која није донела резултат.

Вучић је у четврак из Брисела поручио да је то био тежак дан за Србију, као и да ће наставити да се бори за мир и стабилност.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић најављујући обраћање председника, рекао је да ће то бити "једно његових од најзначајнијих обраћања", у којем ће говорити о понашању Куртија у Бриселу као и о актуелној ситуацији, дијалогу, предлозима.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво