Читај ми!

У насељу Суви До застава "велике Албаније", у полицији наводе да нема истраге

У насељу Суви До у Северној Митровици освануле су заставе "УЧК" и "велике Албаније", а у Косовској полицији кажу да о том случају није покренута истрага. Косовска полиција је, с друге стране, покренула истрагу о графитима "Не брините", "Ту смо", "Чекамо", који су јуче осванули у Северној Митровици, уз које стоји потпис "Северна бригада".

У полицији кажу да нема информација у вези са догађајем у Сувом Долу.

"Нема никаквих информација да је у вези са тим покренута истрага, полицајци су на терену свакодневно и обављају своју дужност, уколико буде извештаја у вези са овим догађајем обавестићемо јавност", рекао је за Косово онлајн портпарол Косовске полиције за регион Север, поручник Бранислав Радовић.

Како је на лицу места забележио репортер Косово онлајна, застава ОВК и застава "Велике Албаније", на којој су ликови Исмаила Ћемаљија и Исе Бољетинца, налазе се на јарболу који је постављен на саобраћајни знак, између две коловозне траке у Сувом Долу.

Насеље Суви До налази се у Северној Митровици и годинама је предмет међуопштинског спора са Албанцима из Јужне Митровице.

Недавно је Косовска полиција из Јужне Митровице без сагласности Северне полицијске станице преузела патролирање Сувим Долом, без претходне најаве или било каквог решења о административној подели.

Насеља Горњи и Доњи Суви До су мешовита и према важећим законима катастарски припадају општини Северна Митровица.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво