Читај ми!

ГО СНС Београда предложио Aлександра Шапића за градоначелника

Градски одбор СНС Београда донео је једногласно одлуку да за градоначелника Београда предложи Александра Шапића, првог на листи "Александар Вучић – Заједно можемо све".

Градски одбор је саопштио да ће листа "Александар Вучић – Заједно можемо све" наставити да води одговорну и домаћинску политику у Београду, а све у интересу грађана који су нам на првом месту и који су нам дали своје поверење на изборима.

"Од градоначелника очекујемо да марљиво и вредно ради на новим и започетим пројектима, изградњи инфраструктуре, на решавању комуналних проблема, да грађанима обезбеди још боље услове живота, и да следи политику коју води председник Александар Вучић, а то је политика мира, стабилности, развоја и просперитета", наведено је из ГО СНС Београда.

На конститутивној седници Скупштине града Београда верификовани су мандати свих 110 одборника у новом сазиву градског парламента и поново изабран Никола Никодијевић за председника градског парламента. Од тада тече једномесечни рок за избор градоначелника.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво