Читај ми!

Вучић честитао Мухамеду бин Заједу на избору за новог председника УАЕ

Председник Србије Александар Вучић упутио је личну поруку владару Абу Дабија шеику Мухамеду бин Заједу ел Нахјану у којој му је честитао на избору за новог председника Уједињених Арапских Емирата.

Председник Србије Александар Вучић је шеику Мухамеду бин Заједу ел Нахјану честитао на избору за новог председника Уједињених Арапских Емирата.

"Екселенцијо, поштовани пријатељу, желим да вам упутим најсрдачније честитке на избору за ову најодговорнију од свих дужности, уверен да ћете својом мудрошћу и искуством наставити да водите ваш народ путем мира и сваког добра и напретка. И у временима највеће туге и изазова, живот нас учи да морамо да наставимо часним путем славних претходника и предака. На том путу нас увек чекају бројне обавезе и искушења, чинећи успон много тежим, али и сваку победу и успех – много већим и сјајнијим", наведено је Вучић у поруци.

Вучић је рекао да је, "познајући његову одлучност, смиреност у доношењу одговорних одлука и врхунско знање настало на искуству у тешким временима, сигуран да ће водити свој народ у још бољу и перспективнију будућност", саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Србије.

"Користим ову прилику да вас још једном уверим да ћете на том путу и даље имати Србију као поузданог партнера и, пре свега, као пријатеља који не узмиче ни онда када многи одустају или окрећу леђа. Уз најбоље жеље за сваку личну и државничку срећу и успех, примите, Екселенцијо, изразе мог најдубљег уважавања", наводи се у поруци председника Вучића.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво