Читај ми!

Јеремић: Извињавам се, нисам добио тачну информацију

Председик Народне странке Вук Јеремић упутио је извињење на "Твитеру" због раније објављене информације о вечери балканских политичара у Берлину.

"Изгледа да нисам добио тачну информацију и због тога се извињавам", навео је Јеремић на свом Твитер налогу, а овај твит односи се на претходну његову објаву у којој је писало да су "синоћ двојица истакнутих балканских политичара након вечере са изаслаником ЕУ отишли на пиво у бар у Берлину – као што и приличи пријатељима. Шта ли су разговарали?".

Одговарајући на питање новинара након синоћњег обраћања јавности, председник Србије Александар Вучић одбацио је наводе да је током боравка у Берлину био на вечери са Аљбином Куртијем, а након званичног сусрета у присуству специјалног представника за дијалог Мирослава Лајчака.

"Ако сам био са Куртијем, ја од вечерас нисам више председник Србије", рекао је Вучић.

Рекао је да је у Берлину имао званичну вечеру са Лајчаком и Куртијем, са које је отишао у врло лошем расположењу, а да је после тог сусрета, око 22.45 стигао на вечеру, на којој је са њим била његова ћерка Милица.

"Ако им се од Милице Вучић учинио Аљбин Курти, ја им честитам", рекао је председник.

Истакао је да се никад није руковао са Куртијем, а камоли да су седели у кафани на некој вечери.

На вечери на којој је био, каже, било је још девет сведока – поред његове ћерке, ту су били и његови саветници, сарадници, људи из протокола.

"А ја не тражим да неко ко је безброј пута лагао каже да ће одустати од политике због још једне лажи, само молим да каже извини, не мени, мојој породици или Милици, већ јавности због тих лажи", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара након обраћања јавности.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво