Читај ми!

Бошко Обрадовић представио председнички програм

Лидер Двери Бошко Обрадовић званично је, на дан славе покрета, Савиндан, представио своју председничку кандидатуру и најавио званични почетак кампање.

Бошко Обрадовић је у Београду на обележавању славе рекао да није случајно да баш на Савиндан званично представља своју председничку кандидатуру у име Двери и Патриотског блока, подсећајући да је пре 23 године основан часопис Двери и да од тада странка стоји на "светосавском темељу и на три политике – љубав према породици, отаџбини и слободи".

Рекао је и да преузима личну одговорност да кандидује "потпуно другачију и нову визију Србије".

Казао је да верује у српски народ и себе, додајући да председнички програм има пет тачака и оцењујући да око њега може да се обједини већина народа.

Тих пет тачака су, каже, "да државу вратимо народу, да у Србији вратимо правду и да обичан човек и његова породица буду заштићени законом, да народу вратимо понос, да се поносимо и својим језиком и својим писмом и својом историјом и својом традицијом".

Обрадовић је новинарима рекао и да се залаже за заштиту пољопривредника, домаћег предузетника и привредника уопште.

"Да заштитимо животну средину, да будемо еколошке партиоте и да грађанима обезбедимо здраву воду, ваздух и храну", рекао је Обрадовић и додао да се залаже за слободне институције, медије и поштене изборе.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво