Читај ми!

Заставе Албаније и УЧК постављене у северном делу Косовске Митровице

У етнички мешовитом насељу Бошњачка махала, у северном делу Косовске Митровице, вечерас су постављене заставе Албаније и терористичке организације УЧК, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију. Јасно је да Куртија очигледно не занима дијалог и нормализација односа, али га занима ново распламсавање тензија, наводи Канцеларија.

Реч је о смишљеној, опасној провокацији која има за циљ да изазове неодмерену реакцију српског народа на северу покрајине, који је тешко страдао управо од руку терориста УЧК, наводи Канцеларија за КиМ.

Иако је, како се истиче, извршилац сакривен, слављење терористичке УЧК има свој препознатљив потпис и води све до власти у Приштини.

"Очигледна је намера Аљбина Куртија да поново подигне тензије на северу Косова и Метохије, изазове инциденте и тако покуша да скупи неки политички поен. То што Курти није добродошао у српске средине на КиМ, а север покрајине му представља свакодневну опсесију, не може компензовати оваквим акцијама и качењем застава терористичке организације у српским срединама", саопштила је Канцеларија за КиМ.

"Јасно је да Куртија очигледно не занима дијалог и нормализација односа, али га занима ново распламсавање тензија кроз које показује још једном своје право лице екстремисте, преобученог у одело политичара", поручују из Канцеларије за КиМ.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво