Читај ми!

Вучић сa Додиком о регионалним питањима и изградњи ауто-пута Рача - Бијељина

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је у Београду са српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком.

Александар Вучић обавестио је Милорада Додика о разговорима које је водио са председником Руске Федерације Владимиром Путином, али и о разговорима са специјалним изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром.

Теме разговора биле су и изградња гасовода између Србије и Републике Српске, изградња ауто-пута Сремска Рача - Кузмин - Бијељина, и других инфраструктурних пројеката.

"Председник Додик упознао је председника Вучића са ситуацијом у Босни и Херцеговини и даљим плановима 'политичког Сарајева' да убрза процес преузимања прерогатива и компетенција власти Републици Српској", саопштила је Канцеларија за сарадњу са медијима председника Републике Србије.

Милорад Додик је додао да Република Српска жели мир, али да неће дозволити било коме да укида или уништава право Републике Српске и српског народа на опстанак.

Председник Србије поделио је фотографију сусрета на на Инстаграм налогу будућностсрбијеав.

"Недељно преподне у разговорима са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком о свим регионалним питањима и изградњи ауто-пута Рача - Бијељина", написао је председник Србије.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво