Читај ми!

Вучић у Рашки разговарао са Србима са КиМ после инцидената у северној Митровици и Звечану

Сузавац, шок-бомбе, сирене, тешко рањени Срећко Софронијевић у Звечану, који је у болници у северном делу Митровице, десет повређених Срба и остаци на стотине испаљених метака у Митровици и Звечану, то је слика коју су за собом оставили припадници косовске полиције. Код места Рударе био је блокиран магистрални пут Митровица-Лепосавић. На барикади су били камиони и окупљени грађани. Вучић се у Рашки састао са политичким представницима косовскометохијских Срба.

Због протеста грађана, полиција је у једном тренутку употребила сузавац и шок-бомбе, а градом су одзвањале и сирене за узбуну.

"Упадају у магацине, продавнице, апотеке не раде, изводе акцију на своју руку и без консултација и припреме са полицијом у северном делу Митровице", рекли су РТС-у очевици.

Навели су да су полицијски инспектори у цивилу, уз пратњу наоружане полиције, у северни део стигли из јужног дела Митровице.

Косовска полиција се огласила саопштењем у којем наводи да је у "раним јутарњим часовима започела полицијске операције у циљу реализације стратешких циљева на спречавању кривичних дела, посебно у борби против кријумчарења робе".  

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво