Читај ми!

Вучић: За 40 посланика ни КиМ није довољно важна тема да дођу

Председник Србије Александар Вучић замерио је данас појединим посланицима, како је рекао, њих 40 што нису дошли у скупштину, јер им изгледа КиМ ниије довољно важна тема, али и његовим саветницима који су се "изгубили" у време ручка.

"Имам проблем са тим када видим да има 40 посланика којима ни ова тема није била довољна важна да би дошли у скупштинску салу", рекао је Александар Вучић на седници на којој је представио посланицима у парламенту извештај о току преговора са Приштином и о стању на КиМ.

Каже да му није "дивно када види да мали број посланка може да издржи да седи шест или седам сати".

"Не знам како онда радимо осам сати или не дај Боже да треба да радимо 10, 12 или 15 сати. То ми није лепо и показује да неки људи мисле да постоје важнији послови од важних државних и националних питања. И то ми показује да нема довољно ентузијазма. Као што сам видео како се и неки од мојих саветника, који су седели у горњем делу, изгубише када је дошло време ручка. Па ме питају како да ми донесу да једем. Шта да једем овде пасуљ и грашак пред вама..."

Вучић је додао да је то оно што замера, пре свега, самом себи.

"Али, то је када навикнете некога да му ви све обезбедите и да он не мора много да се труди и да мисли да је ускраћен за нешто ако није добио десет пута више него што заслужује. Али, то нема везе са КиМ...", напоменуо је председник.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво