Читај ми!

Ђукановић: Небојша Стефановић поднео оставку на место председника Градског одбора СНС-а

Небојша Стефановић је поднео оставку на место председника одбора Српске напредне странке у Београду, рекао је члан Главног одбора и посланик СНС-а Владимир Ђукановић.

"Председник странке је добио оставку Небојше Стефановића. Оставка ће, претпостављам, бити уважена (на данашњој седници Главног одбора). Стефановић је поднео оставку на место председника Градског одбора у Београду. То је победа демократије у странци, код нас је увек демократија на делу, свако може да каже шта мисли", рекао је Ђукановић за ТВ Прва.

Упитан да одговори да ли ће Стефановић остати члан владе, с обзиром на то да је министар одбране, Ђукановић је рекао да је још рано о томе причати.

"Прво да видимо да ли ће се усвојити оставка. Можда неко каже: 'Небојша, много си добро радио, остани'. Међутим, не верујем да ће се то десити", додао је Ђукановић.

На питање шта је највећа грешка Стефановића, Ђукановић је навео да је министар управљао веома важним системом као што је МУП, и истовремено био координатор служби безбедности, а да се за то време догодило прислушкивање председника државе.

Један број одбора СНС изјаснио се раније за смену Небојше Стефановића са свих функција у држави и странци, док се у медијима наводи да су неки одбори изразили незадовољство и радом министара Златибора Лончара и Марије Обрадовић.

У Београду је одржана седница Председништва Српске напредне странке, а потом је почела седница Главног одбора странке, на коју је стигао и Стефановић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво