Читај ми!

Брнабић: О Стефановићу, Лончару и Обрадовићевој одлучиваће органи СНС-а

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да ће се о позицијама Небојше Стефановића, Златибора Лончара и Марије Обрадовић расправљати у органима СНС, а да она, као премијерка, никада у јавности није коментарисала рад својих министара нити ће то почети од данас.

Брнабићева је, одговарајући на питање новинара да ли су одлуке из локалних одбора СНС-а сигнал за њу да у Влади треба да се бави позицијама министара Небојше Стефановића, Златибора Лончара и Марије Обрадовић, казала да на то може да одговори само као члан СНС-а.

"То су ствари о којима ће бити дискусије у страначким органима, Извршном одбору и Председништву СНС. Као председница владе ту сам да водим владу, а све ствари које се тичу странке остављам за страначке органе", рекла је Брнабићева након предаје донације пчеларског удружење НУРДОР-у и педијатријским установама у Србији.

Додала је да све што има да каже министрима говори на седницама Владе или министрима у четири ока и да ће тако наставити јер се, како каже, показало да то даје резултате.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво