Читај ми!

Стефановић задовољан постигнутим у Шпанији

Министар одбране Небојша Стефановић изразио је задовољство посетом Шпанији која је, како је оценио, показала да Србија има шта да понуди, а српски стручњаци знање које се и у Мадриду показује веома корисним.

Стефановић је рекао да је разговарао са колегиницом Маргаритом Роблес и генералним директором за наоружање Гомезом о заједничкој сарадњи и могућностима напретка развоја односа наше две војске.

"Изузетно ми је било важно да војно-техничка сарадња и она у одбрамбеној индустрији буде интензивна и кроз разговоре о конкретним пројектима, које ћемо наставити у Београду, имао сам прилику да чујем позитинве ставове министарке и колега из војно-техничке сарадње и војно-техничког института и драго ми је да видим да наши стручњаци имају шта да понуде, да имамо знање које се показује веома корисним у оваквом тренутку", рекао је Стефановић.

Министар одбране посетио је данас постројења компаније 2Ербас" у Севиљи.

Он је са делагацијом Министарства одбране обишао производне погоне "Ербаса", са којим Краљевина Шпанија ради на развојним пројектима, као и Центар за обуку са симулаторима летења, саопштило је Министарство одбране.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво