Читај ми!

Владимиру Орлићу упућена претећа порука, реаговала министарка правде

Посланик на листи "Александар Вучић-за нашу децу" Александар Мирковић објавио је да је потпредседнику Скупштине Србије Владимиру Орлићу током јучерашњег гостовања на РТС стигао СМС претеће садржине. Министарка правде Маја Поповић оценила да је реч о угрожавању сигурности.

Потпредседник скупштине и члан Председништва СНС Владимир Орлић само због снаге аргумената које је износио од јуче је, каже Мирковић, предмет линча.

Мирковић је рекао да је током гостовања на РТС-у Орлић добио СМС претеће и увредљиве садржине, наводећи да је коришћена "реторика људи који желе да се врате на власт".

"Сада је довољно да одете у емисију, да представљате програм и резултате или се залажете за једну идеју, да вам неко упути директну претњу, и каже вам да ћете бити обешени", рекао је Мирковић.

Обраћајући се министарки правде Маји Поповић, Мирковић је казао да је уверен да ће надлежне институције умети да сачувају безбедност свих грађана Србије без обзира да ли подржавају ову или ону политичку опцију.

Маја Поповић је одговорила да су по наводима које је Мирковић прочитао испуњени услови за кривично дело угрожавање сигурности.

"Сигурна сам да ће надлежно тужилаштво да процесуира овај предмет и поднесе одговарајући оптужни акт", рекла је Поповићева.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво