Читај ми!

Лавров сутра у Београду, разговори са Вучићем и Селаковићем

Председник Србије Александар Вучић састаће се сутра са министром спољних послова Руске Федерације Сергејeм Лавровом. Са гостом из Русије разговараће и министар Никола Селаковић који ће га дочекати на београдском аеродорму.

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров стиже сутра у Београд. Министар спољних послова Никола Селаковић дочекаће Лаврова на аеродрому "Никола Тесла". 

Председник Србије Александар Вучић и министар Лавров присустоваће у 12.50 церемонији паљења вечне ватре и положити венце на Споменик Вечна ватра, након којих је планирано обраћање присутнима, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Србије.

У 13.40 Вучић и Лавров обићи ће Храм Светог Саве и положити цвеће на гроб блаженопочившег патријарха српског господина Иринеја. Том приликом министар Лавров прочитаће писмо председника Руске Федерације Владимира Путина поводом завршетка радова на Храму.

Састанак министара Николе Селаковића и Сергеја Лаврова у Министарству спољних послова планиран је за 14 часова.

У 16.30 часова председник Србије Александар Вучић и министар спољних послова Руске Федерације Сергеј Лавров састаће се у Вили "Мир". Након састанка, у 17.30 часова планиране су изјаве за медије двојице званичника.