Читај ми!

Грчић поручио Тепићевој да ће је увек подсећати колико је странака променила

Вршилац дужности директора ЕПС-а Милорад Грчић поручио вечерас функционерки странке Драгана Ђиласа, Мариники Тепић, да ће је увек подсећати колики је она политички прелетач и колико је странака променила.

''Знам да вас боли, госпођо Тепић, сваки пут кад вам се помене да сте више пута прелазили у нове политичке партије сваки пут када би сте проценили да вам у новој партији следи већа корист. Тиме сте показали две особине, нелојалност и користољубивост", саопштио је Грчић.

Зна, додаје, да је нервира, када јој каже "колико је тек користољубив ваш шеф Ђилас".

"Нервира вас све то и зато свакодневно нападате државне компаније, јер су оне добре само када пуне џепове вашем шефу, Ђиласу. Пре недељу дана сте кукали како ће ММФ бити љут на Србију због ЕПС-а. Ви сте се усудили да причате о томе, а требало је да питате Ђиласа, како је у време док је он водио државу, ММФ побегао из Србије главом без обзира", навео је Грчић.

За разлику од тадашњих дана, истакао је, сада је ММФ већ седам година добродошао партнер нашој држави и тиме се поносимо, јер имамо озбиљну и одговорну владу - марљиву и штедљиву.

"Има још тога што вас нервира и стално ћу вас на то подсећати. Попут резолуција којима сте хтели цео наш народ да прогласите геноцидним. У којој год странци да будете, ја ћу вам и даље све ово понављати", поручио је Грчић.

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић оптужила је данас в.д. директора ЕПС-а Милорад Грчића да је одговоран зато што већ три године не ради постројење за одсумпоравање у Костолцу и да је то постројење укључено само на кратко, како би извођачи могли да докажу да су завршили радове.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво