Брнабићева примила у опроштајну посету амбасадора Јапана

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић примила је у опроштајну посету амбасадора Јапана Ђунићија Марујаму и захвалила му на пожртвованом раду и сарадњи током трогодишњег мандата у Србији.

Премијерка Брнабић је истакла да је заједнички рад допринео јачању економске и политичке сарадње две земље и нагласила да је посебно задовољна порастом интересовања јапанских компанија за даља улагања на српском тржишту.

Брнабићева је додала да је начин рада јапанских компанија које послују у Србији, прави пример посвећености и радне етике, што унапређује и позитивно утиче на наше друштво у целини.

Премијерка Брнабић је рекла да је и историјска посета тадашњег премијера Шинзо Абеа, прва после три деценије, била веома значајна и подигла је квалитет односа Србије и Јапана на виши ниво.

Председница Владе се такође захвалила Влади Јапана на одлуци да Републици Србији упути драгоцену помоћ у циљу што ефикаснијег сузбијања епидемије Covid-19.

Амбасадор Марујама је изразио захвалност премијерки Брнабић на одличној сарадњи током боравка у нашој земљи и изразио уверење да ће односи две земље наставити да иду узлазном путањом.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво