Ђурић: Вокер је последња особа која би о злочинима смела да говори

Директор Канцеларије за Косово и Метохије огласио се саопштењем поводом изјаве бившег шефа верификационе мисије ОЕБС-а на Косову Вилијама Вокера који је изјавио "да је председник Србије Александар Вучић делимично одговоран за злочине на Косову".

Марко Ђурић наводи да је Вилијам Вокер одговоран за изазивање рата на Косову и Метохији и агресије на СРЈ, те додаје да би требало да одговара заједно са лидерима терористичке ОВК.

"Вокер је интегрални део такозване ОВК и један од идејних инспиратора и креатора рата на КиМ. Као такав, он је последња особа која би о злочинима смела да говори, а међу првима је који би за злочине требалo да одговарају", сматра директор канцеларије за КиМ.

Додаје да је "једна од перјаница прљавог пропагандног рата против Србије Вилијам Вокер очигледно одобровољен албанским наркодоларима, наставио да игра улогу апологете терористичке ОВК, и, гле чуда, још једном осуо паљбу по Србији и председнику Александру Вучићу".

"Вилијам Вокер је злочинац и природно је што тражи друштво себи сличних улизујући се командантима ОВК. Нема те војске ислужених шпијуна која ће Србију и председника Вучића моћи да поколеба у борби за праведни циљ - а то је борба за заштиту српских државних и националних интереса на Косову и Метохији", наводи Ђурић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво