Обрадовићу позив Тужилаштва, неће се позвати на имунитет

Покрет Двери саопштио је да је лидер тог покрета и народни посланик Бошко Обрадовић добио позив Првог основног јавног тужилаштва у Београду да у четвртак, 28. маја дође на саслушање у својству осумњиченог због кривичног дела насилничко понашање, и наводи да ће се Обрадовић одазвати позиву и да се неће позивати на посланички имунитет.

Српски покрет Двери, наводи да се радује доказивању истине о ономе што се, како кажу, заиста десило 8. маја на протесту испред Дома Народне скупштине и очекује одбацивање кривичне пријаве против Бошка Обрадовића и још тројице осумњичених.

У саопштењу се, даље, наводи да овај покрет очекује да ће и друга тужилаштва хитно покренути истражне радње и судске поступке по кривичним пријавама које је поднео Бошко Обрадовић против Александра Вулина, Александра Вучића, Небојше Стефановића, Бранка Стефановића, Владимира Ребића и Загорке Доловац.

"Сада је Тужилаштво на потезу да покаже и докаже да ли у Србији постоји владавина закона и да ли ради независно од извршне власти и неселективно према свим учесницима политичког живота, без обзира на то да ли су из власти или опозиције", закључује се у саопштењу.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво