Орбан: Јака Мађарска, јака Србија

Председник Владе Мађарске Виктор Орбан на свом Фејсбук налогу објавио је низ фотографија и видео клипова о посети Београду.

Под насловом "Јака Мађарска, јака Србија" мађарски премијер је издвојио део своје изјаве дате приликом сусрета са председником Александром Вучићем.

"Нас двојица се слажемо да се ми морамо бавити будућношћу, ми то у Мађарској зовемо политиком наде. Наше је заједничко уверење да ће наша сарадња резултирати тиме да ће свакоме бити боље у будућности. Биће боље и Србима и Мађарима. Нама је од велике важности да за суседа имамо здраву и јаку Србију која се добро развија", истакао је Орбан. 

Председник Александар Вучић изјавио је, након састанка са мађарским премијером Виктором Орбаном у Београду, да верује да ће Србија и Мађарска имати пријатељску утакмицу у томе ко ће имати највиши раст у 2020. години у Европи, као и да неће бити љутње ко буде успешнији.

Орбан је поручио да су евидентни резултати српске привреде и да ће Мађарска морати да се потруди ако жели да буде у корак са развојем у Србији. 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво