Вучић са светским лидерима на свечаној вечери у Јерусалиму

Председник Србије Александар Вучић, који у Јерусалиму присуствује свечаној вечери коју је поводом одржавања Петог светског форума о Холокаусту организовао израелски председник Рувен Ривлин, срео са више светских лидера.

Вучић је на Инстаграм профилу "будућностсрбијеав" објавио фотографије са ким се састао.

На једној од фотографија је са председником владе Израела Бењамином Нетанјахуом и председником Европског савета Шарлом Мишелом.

Такође, Вучић је објавио и фотографију на којој је у друштву председника Јерменије и Кипра, Армена Саркисијана и Никоса Анастасијадеса.

Председник Србије разгoварао је и са председником Грчке Прокописом Павлополусом.

На још једној форографији са вечере, Вучић разговара са председником Бугарске Руменом Радевим, премијером Чешке Андрејем Бабишем.

Председник Вучић присуствује вечери коју поводом одржавања петог светског форума о Холокаусту "Сећање на Холокауст, борба против антисемитизма", за светске званичнике организује председник Израела Рувен Ривлин.

Вучић се на Инстаграму захвалио домаћинима на добродошлици у Јерусалим. Председник је дочекан пројекцијом српске заставе и уз речи "Добродошли у Јерусалим".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво