Симић: ЦИК још без одговора на захтев Српске листе

Потпредседник Српске листе Игор Симић наводи да изборни панел за жалбе и приговоре још није одговорио на захтев ове странке да се укине одлука о забрани гласања са српским документима.

Игор Симић наглашава да ће Српска листа увек бити подршка народу, али и брана од насртаја било које врсте, па макар то било и институционално насиље које се врши на овај начин.

"Наши људи са терена и из општинских комисија нам јављају да ЦИК и даље спроводи то противзаконито упутство, иако изборни панел за жалбе није донео коначну одлуку. Мислим да је то довољан позив свим слободномислећим људима да јасно покажу на изборима да ли желе да гласају за оне који ћуте на овакво брутално кршење људских права, као што су ћутали сваки пут када је народ тражио помоћ, када су људе пребијали, нападали цркве, школе и све остале институције", рекао је Симић у Прилужју, преноси Косово онлајн.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво