Србија захвална Чешкој на пријатељству и подршци евроинтеграцијама

Председница Владе Србије Ана Брнабић разговарала је са председником Чешке Милошем Земаном о унапређењу економске и привредне сарадње две земље, саопштила је Канцеларија за сарадњу са медијима председнице Владе.

Милош Земан је на састанку делегације двеју земаља истакао да веома цени пријатељске односе два народа и додао да ће Чешка наставити да пружа подршку Србији на путу ка чланству у ЕУ.

Премијерка Србије и председник Чешке разговарали су и о унапређењу економске и привредне сарадње у светлу чињенице да су чешке инвестиције све присутније у Србији.

Брнабићева је изразила захвалност на пријатељству и чврстој подршци коју Чешка пружа Србији на пољу европских интеграција.

Састанку су присуствовали – потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, министар рударства и енергетике Александар Антић, министар одбране Александар Вулин и министар без портфеља задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић.

У делегацији Чешке састанку су присуствовали – први потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Јан Хамачек, потпредседник Владе и министар трговине и индустрије Карел Хавличек, министар одбране Љубомир Метнар, министар транспорта Владимир Кремлик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво