СНС: Разлупан аутомобил посланика Филиповића

Градски одбор Српске напредне странке у Београду саопштио је да је током дана разлупан аутомобил народног посланика Србислава Филиповића, који је био паркиран испред зграде у којој живи са породицом, у београдској општини Стари град. Ово је напад на мене и на моју породицу, поручио је Филиповић.

"Дивљачки напади на политичке неистомишљенике, вређање, омаловажавање и унисставање туђе имовине су очигледно постали свакодневница. Поручујемо Ђиласовом савезу и свим његовим следбеницима да нас неће застрашити насиљем које демонстрирају", наводи се у саопштењу.

Градски одбор СНС-а је позвао надлежне државне органе да починиоце приведу правди што хитније, и да пошаљу јасну поруку да насиље није допустиво.

Народни посланик СНС-а Србислав Филиповић изјавио је да је тај чин напад на њега и његову породицу - супругу и двоје малолетне деце.

"Обзиром на све претње које годинама добијам преко друштвених мрежа, овакве ствари ме не изненађују, али је то резултат свих фантомских шетњи. До сада су ми претили убиством, али ово је први пут да је дошло до физичког напада. Следећи пут могу да добијем само бомбу испод кола", рекао је Филиповић агенцији Танјуг.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво