Јовановић: ДСС од данас у кампањи

Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је да је та странка поново на чврстим ногама и да је од сада у предизборној кампањи до одржавања парламентарних избора.

"Странка је данас стабилна, обилазимо Србију, јачамо, разговарамо с грађанима и за нас је кампања почела. Препешачићу целу Србију, а ДСС ће јачати", истакао је Јовановић обраћајући се члановима београдског одбора ДСС-а, пред страначке изборе у престоници.

Делегати Градског одбора ДСС-а Београд изабрали су након тога, тајним гласањем, Марка Шарића за новог председника страначке организације у главном граду.

Шарић, доскорашњи потпредседник општине Вождовац, који је ту функцију напустио након одлуке да ДСС изађе из свих локалних коалиција са Српском напредном странком, победио је на тајном гласању са 25 према 19 председника Општинског одбора ДСС-а Нови Београд Милана Бојовића.

"ДСС је увек имао имиџ урбане, градске, господске странке, што јесте и данас, али истовремено је и истинска традиционалистичка странка правих домаћина и свесрпска странка", нагласио је Милош Јовановић обраћајући се делегатима који су се окупили у општини Стари град.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво