Јовановић: Насиље на које позива Шешељ израз његове немоћи

Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић поздравио је што је МУП забранио окупљање присталица Српске радикалне странке на месту где Иницијатива младих за људска права данас организује фестивал "Мирдита, добар дан!".

Чедомир Јовановић је у саопштењу навео да је "насиље на које већ недељама позива Војислав Шешељ израз његове немоћи и жеље да по сваку цену окупира јавни простор".

Лидер ЛДП-а сматра да је фестивал "Мирдита, добар дан!" прилика да они који воде ову земљу покажу другачији однос према питању сарадње и повезивања Срба и Албанаца.

"Зато је важно да отварању присуствују представници републичке и градске власти и подрже окупљање младих људи из Приштине и Београда", навео је Јовановић.

Рекао је да је "једини грех" тих младих што су одлучили да у данашњем времену организују дружење младих који разговарају о култури, уметности, будућности, додајући да је обавеза сваког појединца је да им у томе пружи подршку.

Посланик СРС-а Миљан Дамјановић изјавио је у уторак да ће та странка, и поред забране МУП-а, данас одржати протестни скуп због одржавања фестивала "Мирдита, добар дан" у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво