Тања Фајон забринута због атмосфере на локалним изборима

Посланица у Европском парламенту Тања Фајон изјавила је да је забринута због, како тврди "насиља или недемократске" атмосфере која прати локалне изборе у Србији.

Тања Фајон је то написала на свом Твитеру и позвала на одржавање избора на миран начин, јер је то, како је оценила "у интересу свих".

У Пећинцима, Мионици, Неготину, Прешеву и Костолцу данас се одржавају локални избори, а право гласа у свих пет општина има 117.162 бирача, који ће моћи да гласају до 20 сати.

Српска напредна странка саопштила је данас да функционери Демократске странке предвођени Горданом Чомић и Александром Јерков, заједно са још десетак активиста ДС-а, на најбруталнији начин ометају изборни процес и слободну вољу грађана у Пећинцима.

Александра Јерков је, с друге стране, раније изјавила за Блиц да их је у Попонцима (код Пећинаца) један човек напао, отео телефон заменику председника ДС-а Игору Салаку и бацио га у јарак.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво