Сенатор Кадик: Подржавам пут Србије ка ЕУ и везе с Француском

Француски сенатор Оливије Кадик положио је венац на Споменик захвалности Француској на Калемегдану, где је изразио подршку процесу придруживања Србије Европској унији, али и развоју економских и билатералних односа Србије и Француске.

"Данас сам овде како бих изразио своје поштовање према споменику пријатељства између Француске и Србије и посведочио о нашој захвалности због овог споменика. Мислим да је веома важно да се то француско-српско пријатељство нагласи", рекао је сенатор новинарима након што је положио венац на Калемегдану.

Кадик, сенатор чија је надлежност да представља Французе који живе ван Француске, рекао је да је у Србију дошао како би се упознао са процесом придруживања наше земље ЕУ.

"То је процес са којим бих желео да се упознам и коме бих хтео да изразим подршку", истакао је он.

Француски сенатор је навео да га уз то, као пословног човека, интересује и све што се тиче развоја економских и билатералних односа између две земље.

"У том смислу, желео сам да се упознам са тим како може да се помогне француским предузећима да успоставе што боље односе на српском тржишту и да видим шта је могуће учинити за српска предузећа и њихово представљање у Француској", закључио је сенатор Кадик.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво