Трамп Николићу: Подржавамо пут Србије у ЕУ

Председник САД Доналд Трамп у писму захвалио председнику Србије Томиславу Николићу за честитку поводом његовог ступања на дужност.

"Топло поздрављам честитку коју сте ми упутили поводом моје председничке инаугурације и ценим Ваше охрабрење и подршку", истиче се у писму америчког председника, саопштено је из Председништва.

Доналд Трамп је поручио Николићу да "испред наше две земље стоје изазови који могу да буду превазиђени путем партнерства и заједништва".

"Располажемо изванредним могућностима за унапређење заједништва, циљева, промовисање глобалне стабилности и постизање мира и просперитета. Један такав циљ који ми и даље подржавамо као најсигурнији пут ка стабилној и просперитетној будућности Србије, јесте њено придруживање Европској унији", поручио је Трамп Николићу.

Председник САД је навео да се радује јачању билатералних односа на темељу заједничких вредности српског и америчког народа, закључује се у саопштењу прес-службе председника Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво