Кабинет премијера: "Политика" треба да настави сарадњу са Петричићем

Људи који не прате промене и који имају најоштрији антивладин став и личну мржњу према председнику Владе, треба да имају свој простор да несметано раде и убудуће, рекли су у Кабинету премијера Александра Вучића за портал "Инсајдер", поводом престанка сарадње листа "Политика" са карикатуристом Душаном Перичићем.

Дневни лист Политика треба да настави сарадњу са Петричићем, рекли су за портал "Инсајдер" у Кабинету премијера и истакли да нису били обавештени о дешавањима у том листу.

У Кабинету премијера су рекли да су за цео догађај, односно за престанак сарадње Политике са Петричићем, "први пут чули од новинара Инсајдера".

"Али, Кабинет сматра да Политика треба да настави са објављивањем Петричићевих карикатура, јер оне никоме не сметају, већ премијеру само доносе поене", навели су у Вучићевом кабинету. 

Из Кабинета наводе да су оне доказ демократског поретка и да је за премијера важно да карикатуре опстану.

"Оне показују да људи који не прате промене и који имају најоштрији антивладин став и личну мржњу према председнику Владе, треба да имају свој простор да несметано раде убудуће, као што су до сада радили", наводи се у одговору из Кабинета премијера.

Број коментара 63

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво