У Крушевцу отворена изложба "Нецензурисане лажи"

Изложба "Нецензурисане лажи" Савета за информисање Српске напредне странке отворена је у Крушевцу.

Потпредседник СНС-a Марко Ђурић је том приликом рекао да су стварни аутори ове изложбе они које је СНС поразиo на изборима, а који су земљу довели до дна.

"Ми српски нарпедњаци смо ти који су на челу са Александром Вучићем те људе послали у опозицију. Ово су експонати али ово је и огледало које смо поставили пред вас, вас, људе мржње, које смо већ ви[е пута поразили на изборима да вам покажемо да се у Србији никада више неће моћи владати мржњом", рекао је Ђурић.

Функционер СНС-а Братислав Гашић је позвао грађане Крушевца и Расинског округа да у наредних месец и по дана посете изложбу Информативне службе СНС и сами се увере шта је то и како је било у Србији кад су медији у питању у протекле две године.

"Да ли постоји цензура у Србији или су на делу нецензурисане лажи, просудите сами. Добродошли", поручио је Гашић.

Аналитичар Дејан Вук Станковић рекао је да у Србији не само да постоји слобода говора и мишљења, већ и слобода која је злоупотребљена да се може говорити без икакве одговорности и без икакве жеље да се истраже чињенице и донесе меродаван суд.

Изложба је припремљена са идејом да се јавности предоче негативни медијски садржаји о актуелној власти, објављене у претходне две године.

Изложба је у Београду отворена у јулу а тада ју је обишао и премијер Александар Вучић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво