Стефановић: Тужићу НИН због насловне стране и текста

Министар полиције Небојша Стефановић одбацио је као неистините оптужбе из најновијег броја недељника НИН да је "главни фантом из Савамале", најављујући да ће против тог листа поднети тужбу због неистинитих оптужби.

"Најновија насловна страна НИН-а и текст у поменутим новинама је ништа друго него још једно монструозно и скандалозно писање овог недељног часописа у коме су изнете ноторне лажи о мени и функцији коју обављам", навео је Стефановић у писаној изјави медијима поводом насловне стране најновијег НИН-а, који излази сутра.

Зато је, каже, приморан да реагује и јавно одбаци све неистините оптужбе које је тај недељник објавио у последњем броју и које немају било какве везе са истином.

Додаје да је због злонамерних оптужби и неистина које су изнели одлучио да поднесе тужбу, како би јавности Србије доказао колики су "лажови", а најавио је да ће средства добијена на суду уплатити у хуманитарне сврхе, како би од "њихових лажи грађани имали макар неку корист".

"Њихово најновије блаћење само показује да они заправо не познају Закон о полицији, али ни друге законске акте Републике Србије. Да су их макар прочитали, могли би да виде како полиција функционише. Ни хиљаду насловних страна ме неће спречити да наставим да обављам свој посао у интересу грађана Србије, као и да се сваки пут супротставим лажима и клеветама", истакао је Стефановић.

Напомиње да има потпуно поверење у правосудни систем Србије и да ће због тога правду потражити на суду.

Најновији број НИН-а бави се дешавањима у Савамали, а у тексту "Небојша Стефановић главни фантом из Савамале", који се најављује на насловној страни, тврди се да је у рушење у Савамали било укључено више структура: државних и недржавних, и да такав посао не би био могућ без знања и помоћи министра полиције.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво