Читај ми!

Полемика СНС-а и синдиката "Слога"

После оцене Удружених синдиката Србије "Слога" да је неприхватљива политика јачања приватног сектора, коју је Александар Вучић данас најавио, СНС подсећа да је на челу тог синдиката кандидат за посланика ДС-а. Не бавимо се политиком, одговара синдикат.

Удружени синдикати Србије "Слога" саопштили су да је неприхватљива најава председника Српске напредне странке Александра Вучића да ће, као будући премијер, водити политику агресивног јачања приватног сектора ради штедње у јавном, пренео је Танјуг.

Вучићева данашња најава "показује да нова влада Србије неће спроводити систем попут Аустрије и Немачке, већ искључиво агресивну тачеровску англосаксонску социјалну политику у којој ће брига за профит бити једини параметар", наводи се у саопштењу синдиката "Слога" које је потписао председник тог синдиката Жељко Веселиновић.

Поводом тог саопштења, Српска напредна странка у страначком саопштењу подсећа да је Жељко Веселиновић кандидата за посланика Демократске странке, преноси Фонет.

Грађани недвосмислено показали шта мисле о њима и њиховој политици, на изборима 16. марта, наводи се у саопштењу СНС-а.

"Подсећамо да су управо демократе увеле јавашлук на велика врата, и да је за време њихове владавине Србија доведена на ивицу пропасти, наведено је у одговору службе за информисање СНС, уз напомену да је у 'време мандата ДС-а 400.000 људи остало без посла'", стоји у саопштењу напредњака.

После реаговања СНС-а, "Слога" је издала још једно саопштење, у којем наводи да СНС покушава синдикалну политику да пребаци у домен политике тиме што указује да је "председник Удружених синдиката Србије "Слога" кандидат за посланика ДС", преноси Фонет.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво