Читај ми!

ЛДП тражи смену Цвијана

Владимир Цвијан мора одмах да поднесе оставку на место председника скупштинског одбора за законодавство, саопштио ЛДП. То је питање око кога не смеју да ћуте ни Дачић, ни Вучић, ни странка у чије име Цвијан уређује правду и правосуђе по својом мери, поручује ЛДП.

Либерално демократска странка саопштила је да "Владимир Цвијан, узурпатор правосудног система Србије, мора одмах да поднесе оставку на место председника скупштинског одбора за законодавство", или ће ЛДП покренути поступак за његову смену.

Ово је питање око кога не смеју да ћуте ни Дачић, ни Вучић, ни странка у чије име Цвијан уређује правду и правосуђе по својом мери. За његову бахатост одговарају они који су га својом политичком вољом изабрали на место на коме се налази и са кога крши закон.

Цвијан са позиције председника Одбора за уставна питања и законодавство директно напада независне институције и поделу власти, и признаје оно на шта све време указујемо - да се
актуелни режим, користећи таблиоде, обрачунава са сваким појединцем који се супротстави самовољи странака на власти, саопштава ЛДП.

Најновије изјаве Цвијана, у којима се представља као господар живота и смрти и правни поредак претвара у пијацу, морају бити основ за моменталне политичке санкције.

Цвијан, функционер СНС-а и адвокат у сукобу интереса, толико је бахат да јавно прича о томе како као политичар покушава да тргује кривичним поступцима, хвалећи се како је у могућности да одлучује о томе да ли ће водити кривичне истраге и кривични поступци или не.

У овој земљи постоји бар елементарни ред, институције и правни поредак, па испади Цвијана и гажење закона не смеју бити толерисани. Цвијан није ни тужилац ни судија, Србија није његово приватно власништво, и због тога не смемо да допустимо да његови приватни ратови са бившим послодавцима и доказивање код нових политичких ментора само додатно
уништавају институције у земљи.

Најватренији заговорник амнестије сада је командир акције револуционарне правде и парламент, у коме је Цвијан посланик и председник најважнијег парламентарног одбора, више не сме да трпи такву срамоту, закључено је у саопштењу ЛДП-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво