Читај ми!

Бајатовић остаје на челу “Србијагаса“

Влада Србије донела решење о именовању Душана Бајатовића за генералног директора Јавног предузећа "Србијагас" и поставила начелнике девет округа.

Решење о именовању Душана Бајатовића за генералног директора Јавног предузећа "Србијагас" Нови Сад и именовању начелника девет округа, донето је на данашњој седници Владе Србије. Бајатовић је и до данашњег именовања био директор "Србијагаса".

Влада је поставила Николу Репца за начелника Севернобачког округа, Владимира Илића за начелника Севернобанатског округа, Душана Јовића за начелника Западнобачког округа, Зорана Милошевића за начелника Јужнобачког округа а Војислава Јовановића за начелника Колубарског округа.

Горан Милосављевић постављен је за начелника Поморавског округа, Владан Пауновић за начелника Зајечарског округа, Бранко Весић за начелника Расинског округа, а Будимир Михајловић за начелника Пчињског округа.

Влада је на данашњој седници усвојила и Предлог закона о потврђивању међународног уговора о биљним и генетичким ресурсима за храну и пољопривреду, Предлог закона о потврђивању Споразума Владе Србије и Савета министара БиХ о пловидби пловним путевима на унутрашњим водама, као и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Анголе о сарадњи у области одбране.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво